Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) handelen binnen een bereik en zijn momenteel dichter bij een doorbraak van de top. Zullen ze erin slagen hun weerstand te doorbreken? Update over de scenario’s die u de komende dagen kunt bekijken.

Sinds enkele weken is de prijs van BTC er niet in geslaagd een duidelijke richting aan te nemen en blijft deze binnen deze blauwe rechthoek. Ondanks een zeer gecompliceerde geopolitieke en economische context, slagen cryptocurrencies erin een zekere stabiliteit te behouden dankzij de steun van de Tenkan en de Kijun.

Om te hopen dat de waarde van Bitcoin boven $ 50.000 stijgt, zal de prijs eerst de weerstand van $ 45.000 moeten doorbreken, die er al herhaaldelijk voor heeft gezorgd dat BTC terugstuurde naar de onderkant van het bereik. Als de bovenste trendlijn erin slaagt te worden doorbroken, wordt een bullish momentum geactiveerd, met een koersdoel van rond de $ 55.835 (hoogte van de stijgende wig in geel, overgedragen naar het uitbraakpunt).

In het tegenovergestelde geval, als de prijs er niet in slaagt om deze weerstand te overschrijden en het begint opnieuw onder de cloud en de lage trendlijn op $ 37.800, moet een nieuwe daling worden geactiveerd met een doel van $ 31.000.

Ether staat op het punt een richting in te slaan

Wat betreft de prijs van Ether (ETH), deze evolueert ook binnen een rechthoekig bereik. Een bullish doelwit wordt binnen dit bereik getriggerd, maar zal het voldoende zijn om vanaf dit zijwaarts tot een bullish exit te leiden?

Tijdens de voorgaande dagen had de prijs van ETH een dalend verbredingspatroon (in geel) doorbroken, een omkeringspatroon, wat een intern doel van rond de $3.124 geeft. Aangezien de prijs zou moeten worden ondersteund door de Tenkan, Kijun en Nuage, zou er een goede kans zijn om dit bereik van bovenaf te doorbreken.

Maar toch is het nodig dat de prijs erin slaagt om op de top van zijn patroon terug te komen en precies om de Tenkan en de Kijun ter ondersteuning terug te winnen. In het geval van een doorbraak van het bereik van bovenaf, zou de prijs de komende dagen kunnen terugkeren naar $ 4.571 (bereikhoogte gerapporteerd op het uitbreekpunt).

Als de prijs er ondanks alles niet in slaagt om de cloud te ondersteunen, zijn de risico’s om voor de onderkant van het bereik te gaan groot, met ook een mogelijkheid om voor een nieuw dieptepunt rond $ 1.602 te gaan.

Ten slotte

hier is een lijst met gegevens die voor analyse moeten worden gevolgd.

Door admine